Over Denova Interieur

Op 15 April 1995 zijn wij gestart met onze zaak "Denoo Geert - Timmer- en Schrijnwerk - Binnenhuisinrichting" met onze werkplaats gelegen in de Industrielaan 8 te Torhout.

Na korte tijd besloten wij ons meer te specialiseren op Binnenhuisinrichting - Maatwerk meubelen - en daaropvolgend onze nieuwe firmanaam "Denova - Interieur" afkomstig van de namen "Denoo - Vandenbroucke".

Vanaf mei 2000 was het mogelijk om onze klanten, voor bespreking van de uit te voeren werken, te ontvangen in onze Veranda-Toonzaal met aanwezigheid van een uitgebreid stalengamma van materialen, uitvoeringen en kleuren.

In september 2003 werd de ruimere nieuwbouw atelier in gebruik genomen, gelegen in de Aartrijkestraat 91 te Torhout, met daaropvolgend verdere uitbreiding van ons machinepark. Nl. In 2005 werd overgegaan tot het aankopen van een CNC gestuurde zaagmachine en in 2007 een CNC boor- en freesmachine, ten einde een perfecte afwerking te garanderen. Februari 2010 zijn we overgegaan tot het oprichten van "Denova Interieur bvba". In April 2015 kunnen we terugblikken op 20 jaar ervaring!

Denoo Geert :   Zaakvoerder

denova interieur
Gregory - Kurt   :   Personeelsleden

denova interieur